Sporting hip & groin med James Moore

James Moore kommer till Idrottshälsan 13-14 oktober för att hålla en kurs i bedömning och behandling av höft- och ljumske hos idrottare.

Kursen är till stor del praktisk och tar upp:

  • funktionell anatomi
  • biomekanik
  • rörelsemönster
  • bedömning
  • differentialdiagnostik
  • behandling (manuell terapi och träning)

James Moore är en av Storbritanniens ledande Fysioterapeuter och en mycket uppskattad föreläsare. Han är ansvarig fysioterapeut för Olympisk friidrott i Storbritannien, terapeutisk team leader för Londons Nationella prestationscenter samt konsulterande fysioterapeut för Rugby Football Union. James har arbetat med professionella och olympiska idrottare i Storbritannien, USA och Australien med allt ifrån friidrottare, rugby, fotboll, amerikansk fotboll, baseboll och body buildare.

Kursinformation

Plats: Kursen hålls i Idrottshälsans lokaler på St Lars väg 46 i Lund.

Kostnad: 4400 kr + moms. Lunch och fika ingår (specialkost anmäls i förväg i samband med kursanmälan).

Kursen hålls på engelska. Antalet platser är begränsade.

Anmälan och avbokningsregler:

Anmälan är bindande. Vid sjukdom skall läkarintyg uppvisas och då återbetalas 50% av kursavgiften. I övrigt återbetalas kursavgiften endast vid inställd kurs. Kostnader för resor, logi och dylikt ersätts ej.

Endast 1 plats kvar. Pga semestertider finns det risk att denna sida inte hinner uppdateras när platsen blir tagen. Om kursen blivit full får du i så fall meddelande om att du fått en köplats. 

Anmälan gör du här.