Nya kollegor

Välkomna Madeleine Persson och Tor Reimer till Idrottshälsan! Madeleine och Tor vikarierar på deltid medan två andra kollegor har undervisningsuppdrag på Fysioterapiutbildningen, Tor tar dessutom hand om våra försäkringspatienter. Hoppas ni kommer trivas hos oss båda två!

Patientavgifter från 2018

Patientavgift hos sjukgymnast/fysioterapeut är oförändrat 200:- kronor per besök. Högkostnadsskydd och brytpunkt för frikort är oförändrat 1100:-. Nytt för i år är att barn- och ungdomar under 20 år är befriade från avgifter.

Observera också att uteblivet besök eller sent återbud debiteras med dubbel patientavgift oavsett om man har frikort eller inte. Målsman ansvarar för omyndiga barn och ungdomar.

Oerhört uppskattad kurs kommer tillbaka Juni 2016! MWM in Sports med Josef Andersen!

Den 3-4 Juni 2016 kommer Josef Andersen tillbaka till Idrottshälsan i Skåne för att hålla den oerhört uppskattade kursen MWM in Sports igen!

 

För mer information:
http://www.idrottshalsan.se/mwm-in-sports/

Mycket uppskattad kurs med Josef Andersen i MWM in Sports

IMG_1297Det blev en mycket lyckad kurs med Josef Andersen som levererade en fantastisk upplevelse i nya tekniker och nya sätt att tänka på!

Till exempel flera olika mobiliseringar för revbenen som utan tvekan kommer vara till mycket stor nytta för alla som behandlat patienter med besvär från torakalen, nacken eller axlarna.

Vi hade en mycket bra grupp med väldigt lång erfarenhet som bidrog till att skapa en väldigt givande diskuterande miljö.

 

IMG_1318

Detta kommer tveklöst att vara en stor hit i Sverige framöver och vi på Idrottshälsan är stolta över att vara arrangörer för denna kursen i framtiden!

Vi kommer redan börja planera för nästa års kurs som troligen kommer att ske någon gång i mitten på året strax innan semestern.

Man kan redan nu föranmäla sig till kursen här:

http://www.idrottshalsan.se/anmalanmwms/