Inför besöket

Vi är tacksamma om du läser igenom informationen på denna sida.

Bra att ta med vid första besöket:

  • utskrivet frågeformulär, som du laddar ner här eller längre ner på sidan
  • patientavgift 200:- kronor eller frikort om du har ett sådant (är du yngre än 20 år så är besöket kostnadsfritt).Tyvärr kan vi inte ta emot betalkort men du får gärna betala med swish
  • ombyte skor (du får inte använda uteskor i våra lokaler)
  • ett par shorts
  • en handduk att använda i träningslokalen

Frågeformulär inför första besöket

Vi är tacksamma om du inför första besöket skriver ut, fyller i och tar med vårt frågeformulär. Formuläret innehåller ett antal frågor och syftet är att underlätta den sjukgymnastiska bedömningen av din skada och/eller dina besvär. Om du inte har möjlighet att besvara frågeformuläret i förväg, kom gärna 10 minuter före utsatt tid och fyll i formuläret här på vår mottagning.

Länk till frågeformuläret i PDF-format finner du nedan. Du måste ha gratisprogrammet Adobe Reader för att se filen.

Frågeformulär till utskrift

Questionnaire for print

Patientavgift

Vi följer Region Skånes taxor för sjukvårdande behandling. Behandlingskostnad är för närvarande 200:- kronor per behandling. Ingen kostnad för barn/ungdomar under 20 år. Högkostnadsskydd gäller. Högkostnadsbeloppet är 1100:- kronor. Ingen remiss krävs för behandling.

Om du får förhinder och ej kan komma på din bokade tid

Tänk på att många patienter söker till oss och därför måste alla lediga besökstider utnyttjas. Av den anledningen måste avbokning/ändring ske ett dygn innan bokad tid. Meddela gärna direkt din sjukgymnast via vårt kontaktformulär alternativt ring oss på telefon 046 – 15 71 80.Telefonsvarare tar emot meddelanden dygnet runt. Har du inte avbokat besöket i tid debiteras du med dubbel patientavgift, som är 400:- kronor, i enlighet med Region Skånes regler för uteblivna besök. Avgift för uteblivet besök får ej stämplas in på högkostnadskortet eller räknas in i högkostnadsbeloppet. Målsman ansvarar för omyndiga barn och ungdomar. Utförlig information hittar du här.

Välkommen!